froozie.blogg.se

Eftersom jag storkonsumerar frusna färdigrätter till lunch på jobbet, så tänkte jag att jag lika gärna kan skapa ett forum där jag yttrar mina "välgrundade" åsikter och betygsätter färdigrätterna. Detta ska även sporra mig att variera min kost och välja fler rätter. Min absoluta favorit är i nuläget, Findus fisk med mandel, läcker! Jag hoppas kunna hitta värdiga motståndare i frysdisken. Namnet på bloggen är för den som inte har förstått det en ungefärlig sammanslagning av frozen och foodie.

Dagens pasta med Kyckling

Publicerad 2014-03-24 19:43:00 i Allmänt,

Dagens lunch var en kolossal miss, hela dagen var lite off egentligen. Det började med att jag glömde mobiltelefonerna hemma vilket gjorde att jag inte kunde fota denna fruktansvärda skapelse vid lunchtid. Jag övervägde att strunta totalt i att blogga om den, men den var så fruktansvärd att jag kunde inte låta bli. Jag släpade hem ytterförpackningen för att kunna föreviga vad coop marknadsför på bild. Rätten har inget med vad som visas på förpackningen att göra.
Det var 3 ynka kycklingbitar som flöt omkring i en rinnig och vattnig sås, nej förresten sås vore att helgonförklara detta, vattnig sörja är vad det var. Jag var tvungen att ge upp mitt försök att äta rätten med gaffel och bytte till sked för att kunna få i mig något av denna monstrositet. 
Champinjornerna var under all kritik, som att äta burkchampinjoner.De sätter begreppet svampigt i ett helt nytt perspektiv. Spenaten bostod av små gröna prickar som flöt runt i den vattniga sörjan och de kunde ibland fångas upp med den överkokta pastan. 
 
Denna vedervädiga monstrositet får ett enda tips för förbättring: GÖR OM, GÖR RÄTT.
 
Jag ser inte fram emot att smaka på den andra rätten av liknande slag jag köpte in för den här veckan. Kycklingsörjan får 1 obefintlig kycklingbit av 10 möjliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Froozie

Jag är expert på mångt och mycket, precis som alla andra bloggare. Jag känner mig osedd och kompenserar detta genom att spy min "expertis" i denna blogg. Skämt åsido, mina bloggkunskaper är nästintill 0 och jag tänker inte spendera tusentals timmar på layout av bilder eller sidans design. Det viktiga återfinns i texten. Jag har vissa matpreferenser, eftersom jag har spenderat halva mitt liv i Italien och halva i Sverige så är min matbild präglad av detta. Så visst kommer jag att vara lite partisk i mina bedömningar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela