froozie.blogg.se

Eftersom jag storkonsumerar frusna färdigrätter till lunch på jobbet, så tänkte jag att jag lika gärna kan skapa ett forum där jag yttrar mina "välgrundade" åsikter och betygsätter färdigrätterna. Detta ska även sporra mig att variera min kost och välja fler rätter. Min absoluta favorit är i nuläget, Findus fisk med mandel, läcker! Jag hoppas kunna hitta värdiga motståndare i frysdisken. Namnet på bloggen är för den som inte har förstått det en ungefärlig sammanslagning av frozen och foodie.

Rigatoni ai funghi

Publicerad 2014-04-29 19:07:19 i Allmänt,

Burkchampinjoner i konstig sås och överkokt pasta, det är vad den här rätten borde heta. Vilken besvikelse i pastaformat. Det går mot varmare tider och jag märker att min aktivitet har gått ner avsevärt sen jag började hänga på balkongen istället för att sitta inne i värmen och blogga, plus att jag har haft väldigt mycket att göra på jobbet på sistone. Det här inlägget är egentligen nästan 2 veckor gammalt, tur att jag för anteckningar. Idag är det också första regniga dagen på 2 veckor vilket jag firar med ett litet blogginlägg. När jag bläddrar bland mina anteckningar så ser jag att rätten har haft en väldigt god doft, fast jag har tyckt att den inte har haft någon smak som har kunnat väga upp doften. Kycklingbitarna var inte från dom finaste delarna direkt, de var lite seniga och broskiga, så som Anna Anka gillar dom. I övrigt klankade jag ner på svampen som var som tagen ur en konservburk och bland alla rigatoni, likt mandeln i gröten, så fann jag en fusilli.
 
 
Slutbetyget för dagens sena inlägg är: sex flottiga Per Moberg hårstrån av 10 möjliga.

Om

Min profilbild

Froozie

Jag är expert på mångt och mycket, precis som alla andra bloggare. Jag känner mig osedd och kompenserar detta genom att spy min "expertis" i denna blogg. Skämt åsido, mina bloggkunskaper är nästintill 0 och jag tänker inte spendera tusentals timmar på layout av bilder eller sidans design. Det viktiga återfinns i texten. Jag har vissa matpreferenser, eftersom jag har spenderat halva mitt liv i Italien och halva i Sverige så är min matbild präglad av detta. Så visst kommer jag att vara lite partisk i mina bedömningar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela