Rigatoni ai funghi
Burkchampinjoner i konstig sås och överkokt pasta, det är vad den här rätten borde heta. Vilken besvikelse i pastaformat. Det går mot varmare tider och jag märker att min aktivitet har gått ner avsevärt sen jag började hänga på balkongen istället för att sitta inne i värmen och blogga, plus att jag har haft väldigt mycket att göra på jobbet på sistone. Det här inlägget är egentligen nästan 2 veckor gammalt, tur att jag för anteckningar. Idag är det också första regniga dagen på 2 veckor vilket jag firar med ett litet blogginlägg. När jag bläddrar bland mina anteckningar så ser jag att rätten har haft en väldigt god doft, fast jag har tyckt att den inte har haft någon smak som har kunnat väga upp doften. Kycklingbitarna var inte från dom finaste delarna direkt, de var lite seniga och broskiga, så som Anna Anka gillar dom. I övrigt klankade jag ner på svampen som var som tagen ur en konservburk och bland alla rigatoni, likt mandeln i gröten, så fann jag en fusilli.
Slutbetyget för dagens sena inlägg är: sex flottiga Per Moberg hårstrån av 10 möjliga.