froozie.blogg.se

Eftersom jag storkonsumerar frusna färdigrätter till lunch på jobbet, så tänkte jag att jag lika gärna kan skapa ett forum där jag yttrar mina "välgrundade" åsikter och betygsätter färdigrätterna. Detta ska även sporra mig att variera min kost och välja fler rätter. Min absoluta favorit är i nuläget, Findus fisk med mandel, läcker! Jag hoppas kunna hitta värdiga motståndare i frysdisken. Namnet på bloggen är för den som inte har förstått det en ungefärlig sammanslagning av frozen och foodie.

Pastagratäng XL

Publicerad 2014-04-09 18:28:00 i Allmänt, Mat,

Varför Familjen Dafgård, varför? Dagens lunch kantrades av just bara den tanken, varför?
Varför en pastagratäng med spaghetti (som ni för övrigt felstavar)? Varför överkokt pasta? Varför en smaklös sås? Varför spam? Varför finns det inga smaker i rätten? Varför saknar hela rätten tuggmotstånd? Varför var spaghettin bruten? Är det spaghetti som blir över vid produktionen, små bitar som inte kan säljas, är det här trasiga spaghettipaket hamnar? Den inre förpackningen var betydligt större än de brukar vara, men innehållet verkade inte ha ökat proportioneligt, är det bara förpckningen som är XL? Som ni ser på tredje bilden så ligger pastagratängen ensam på botten av en gigantisk låda.
Den här värdelösa rätten var dock bra till en sak, den sporrade ett rätt så trevligt samtal vid lunchbordet om våra spekulationer kring alla varför, och alla frågetecken.
 
Jag kommer nog aldrig att äta den igen, mättande var den dock.
 
Den får 3 trasiga spaghetti av 10 möjliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Froozie

Jag är expert på mångt och mycket, precis som alla andra bloggare. Jag känner mig osedd och kompenserar detta genom att spy min "expertis" i denna blogg. Skämt åsido, mina bloggkunskaper är nästintill 0 och jag tänker inte spendera tusentals timmar på layout av bilder eller sidans design. Det viktiga återfinns i texten. Jag har vissa matpreferenser, eftersom jag har spenderat halva mitt liv i Italien och halva i Sverige så är min matbild präglad av detta. Så visst kommer jag att vara lite partisk i mina bedömningar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela